Om oss

Mer än 30 års erfarenhet av taklyft

Det var här i Åtvidaberg som allting började för mer än 30 år sedan. Året var 1981 och konkurrensen i byggbranschen var stenhård. Det lilla byggföretaget, då med namnet ÅtvidabergsHus, kämpade för sin överlevnad när någon kom på den briljanta idén. Varför sker hustillbyggnader alltid på längden eller bredden? Varför skulle man inte bara kunna lyfta på en våning?

Sagt och gjort. Färdigbyggd i vår snickerifabrik monterades den första takvåningen på ett hus i Åtvidaberg sommaren 1981. Sedan dess har det blivit över 1500 taklyft, både i Sverige och i Norge. Alla med unika lösningar, anpassade efter kundernas behov och husens konstruktion.

Atvidaberg_om_oss_2

Sedan 2002 är det vi på Åtvidabergs Takvåningar AB som för traditionen vidare. Vi fokuserar helt på att göra takpåbyggnader på befintliga hus. Genom åren har vi samlat på oss massor av erfarenhet och kunskap, både när det gäller projektering och produktion.

Vår idé bär än idag och alltfler inser fördelarna med en takvåning: ekonomiska såväl som praktiska, tidsmässiga och estetiska. Det är lätt att se att idén har blivit ”det stora lyftet” för många familjer.

Stabilitet och säkerhet

Åtvidabergs Takvåningar är Nordens ledande leverantör av takvåningar. Varje vecka året om, levererar vi en ny takvåning till husägare och växande familjer med behov av större boyta.

Vår affärsidé är tydlig: Vi bygger en anpassad och unikt producerad takvåning helt enligt kundens önskemål, så länge det är tekniskt möjligt och tillåtet.

I början på 2000-talet bestämde vi oss för att enbart fokusera på takvåningar och taklyft. Sedan dess har företaget uppvisat en stabil ekonomisk tillväxt och hela tiden varit lönsamt.

Med vår långa erfarenhet och effektiva produktion kan vi erbjuda snabba och kostnadseffektiva montage. Våra lösningar är flexibla och vi erbjuder ett brett tillbehörsprogram till fast pris. Tillverkningen inomhus i vår moderna snickerifabrik, den omsorgsfulla emballeringen och den korta montagetiden minimerar risken för fuktskador.

Vi har självklart alla de entreprenörs- och ansvarsförsäkringar som krävs och våra avtalspriser inkluderar även färdigställandeskydd och nybyggnadsförsäkring.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Åtvidabergs takvåningar

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig