Bygg ut på höjden

En takvåning ger ofta möjligheter till en bättre planlösning än att bygga i ett plan och du får mer yta till samma kostnad. Möjligheterna är många. Våra säljare och arkitekter hjälper gärna till med råd och synpunkter. Boka ett hembesök eller kontakta våra säljare idag!

I takvåningsfabriken

I östgötska Åtvidaberg konstrueras och byggs din takvåning. Här jobbar mycket rutinerade och specialiserade byggnadssnickare i tät samverkan med vårt team av konstruktörer och inköpare. Det ger många fördelar och en stor trygghet för dig som kund.

Våra medarbetare har lång erfarenhet och flera har varit med oss från starten.

Vi bygger inomhus

Kvalitén är jämn och hög, våra lösningar följer aktuella regler och standards och allt byggs inomhus i torra och varma lokaler för att undvika att bygga in fukt i konstruktionen. När din takvåning är leveransklar emballeras den noga och går direkt till byggplats för att monteras på ditt hus, snabbt och säkert.

Konstruktion

Vår konstruktionsavdelning är med i hela processen från offert till montage. De skapar förutsättningar för att lösa alla dina olika önskemål på bästa sätt. Metoden att bygga ut på höjden är väl beprövad men varje projekt är unikt och därför mäter vi varje hus noga, vi beräknar, ritar och konstruerar varje takvåning utifrån just de förutsättningar som gäller för ditt hus.

Det nära samarbetet mellan konstruktörer, fabrik och montörer ger en hög kvalité och trygghet i hela processen. Allt för att skapa förutsättningar för en trygg affär.

Boka hembesök och låt oss berätta mer om ett taklyft

Boka ett hembesök och förverkliga din dröm nu.

    Nyheter från Åtvidabergs Takvåningar

    Vill du bygga ut på höjden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få löpande tips & råd;