logo

Det börjar med dina idéer och drömmar

Vi vet av erfarenhet att det är många frågor som söker svar när man börjar fundera på en ny takvåning. Vi är redo att ge dig svar och ta fram förslag till dig för att du ska kunna avgöra om en ny takvåning med ett taklyft kan vara en bra lösning för ditt hus. Alla hus och projekt är på något sätt olika. Därför ska du ta kontakt med oss för att få svar på dina frågor och en prisindikation. För att vi ska kunna ge dig en offert och arkitektskisser krävs ett hembesök då någon av våra säljare besöker dig hemma och tillsammans går genom förutsättningarna på plats.

1. När du bestämt dig

När du fått offerten, arkitektskisser och all annan nödvändig information om ditt husprojekt är det tid att fatta ett beslut. När du är klar att gå vidare är det dags att skriva ett leveransavtal. Därefter upprättas bygglovsritningar och bygglovshandlingarna, som lämnas till Bygglovsnämnden i din kommun. Väntetiden för bygglov varierar över landet och ofta också med tidpunkt på året.

2. Avrop och konstruktion

När du fått bygglovet är du klar att avropa leveransen av din takvåning. Våra konstruktörer kommer hem till ditt hus för en noggrann uppmätning och kontroll av hur huset är byggt för att kunna beräkna, rita och konstruera din nya takvåning. Därefter görs detaljritningar över förstärkningsarbeten och detaljkonstruktioner.

3. Din takvåning byggs i vår fabrik

När alla konstruktionsritningar är klara kan produktionen av din takvåning påbörjas. Inköp av fönster och andra byggkomponenter koordineras. Takvåningen byggs inomhus i vår fabrik.

4. Leverans och montage

När montageveckan är inne kommer våra montörer till byggplatsen. Lyftet förbereds under ett par dagar innan leveransdagen och sedan tar montaget en till två dagar. Vår leverans avslutas med en slutbesiktning och sedan kan övriga hantverkare komma in för att fortsätta projektet.

Låt oss berätta mer om möjligheterna med Åtvidabergs takvåningar

Kontakta oss

Vi kan taklyft – sedan 1987 har vi byggt ut hus på höjden!

Boka ett hembesök och förverkliga din dröm nu.

eller

Phone

Ring till oss på 0120-249 65