Vi bygger ut med ditt hus som grund

Det var i Åtvidaberg som allting började för mer än 35 år sedan. Håkan Johansson drev ett husföretag och var övertygad om att det fanns bättre och smartare sätt att bygga ut hus än att bygga till dem på längden eller bredden. Ur en lågkonjunktur och stenhård konkurrens föddes idén att bygga ut på höjden, genom att lyfta på en ny takvåning.

Håkan utvecklade flera nya idéer och sommaren 1981 genomförde han det första lyftet där en hel takvåning, byggd inomhus i en snickerifabrik, monterades på ett befintligt hus i Åtvidaberg.

Entreprenörskap, drivkraft och nyfikenhet la grunden

Till den teknik och det kunnande som är grunden för Åtvidabergs Takvåningar än idag. Sedan 1981 har fler än 1900 takvåningar monterats, baserat på vår metod.

Åtvidabergs Takvåningar är Nordens ledande leverantör av takvåningar. Varje vecka året om, levererar vi en till två nya takvåningar till husägare och växande familjer med behov av större boyta. Vår idé är tydlig: Vi bygger en anpassad och unikt producerad takvåning enligt kundens önskemål, så länge det är tekniskt möjligt och det finns bygglov.

Gör en trygg och säker affär med oss

Vår verksamhet är idag helt fokuserad på takvåningar och företaget har sedan starten uppvisat en stabil ekonomisk tillväxt och sund lönsamhet. Med lång erfarenhet och en effektiv produktion kan vi erbjuda snabba och kostnadseffektiva montage. Tillverkningen sker inomhus i vår moderna takvåningsfabrik. Den omsorgsfulla emballeringen och den korta montagetiden minimerar risken för fuktskador. Vi har självklart alla de entreprenörs- och ansvarsförsäkringar som krävs och våra avtalspriser inkluderar även färdigställandeskydd och nybyggnadsförsäkring.

Lediga tjänster

Vi har stor ökning av förfrågningar kring våra produkter och tjänster och vi behöver därför förstärka vår organisation, både på huvudkontorer men även vår marknadsnärvaro på flera platser i Sverige.

Just nu söker vi:
· Säljare Läs mer
· Spontanansökan Läs mer

Vi tar gärna emot spontansökningar. Både på vår anläggning i Åtvidaberg och runtom i Sverige har vi flera olika och spännande uppgifter som utförs. Även om vi inte har en tjänst som passar dig just nu så är du alltid välkommen med en ansökan.

Skicka in en spontanansökan

    Bifoga CV & Personlig brev

    Nyheter från Åtvidabergs Takvåningar

    Vill du bygga ut på höjden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få löpande tips & råd;