Bygg ut ditt hus på höjden med taklyft

Genom att bygga ut huset på höjden med en ny takvåning skapar du helt nya möjligheter. Inte bara i det nya våningsplanet utan ofta för hela husets funktion, känsla och utseende. Det kan bli ett större hus eller ett helt nytt hus, det är upp till dig.

En vit fyrkantig villa som delvis skyms av höstlöv.
Villa Frosterud
Ett tegelrött hustak som sticker upp bland gröna trädtoppar.
Söderdröm
Övervåning sedd utifrån efter taklyft på en röd villa med vita knutar.
Sländvägen
En vit villa med svart mansardtak.
Villa Ängsjö
Övervåning sedd utifrån efter taklyft.
Norrvillan

1900 levererade takvåningar

Förverkliga dina drömmar med oss

Varje taklyft är unikt

Ge ditt hus nya möjligheter

Anpassa efter dina behov

30 år av erfarenhet

Från idé till levererad takvåning

Vi finns både i Sverige och Norge

Trygghet i hela processen

Tryggt och smart att bygga ut på höjden

Med ett taklyft från oss får du snabbt och säkert en ny takvåning på ditt hus. Möjligheterna att variera design, funktioner och detaljer är i stort sett oändliga och vi gör allt för att hjälpa dig som kund att realisera dina idéer.

De allra flesta villor går att bygga ut med ett taklyft. Kommunens detaljplan kan begränsa hur utformning får ske, men tillsammans hittar vi oftast en bra lösning som ger ett bygglov för att du ska kunna bygga ut.

Varje taklyft är unikt och möjligheterna är många

Alla hus ser i grunden olika ut och möjligheterna till anpassning och tillval är många. För att lämna en prisuppgift behöver vi komma ut och titta på huset och diskutera möjligheter och förutsättningarna tillsammans med er. En trygghet för dig som kund är att vi lämnar offerter med fast pris och att våra projekt är försäkrade hos Gar-bo.

Hög kvalité och trygghet i hela processen

Vi har i mer än 30 år har vi byggt nya takvåningar i vår takvåningsfabrik i Åtvidaberg. Våra rutinerade och specialiserade snickare arbetar i tät samverkan med vårt team av konstruktörer och inköpare. Tillsammans hjälper vi dig att förverkliga just din byggdröm. Metoden att bygga inomhus och montera på plats ger många fördelar och en stor trygghet för dig som kund.

Njut av fördelarna med ett taklyft jämfört med en krånglig flytt

Den första frågan många ställer sig är om just deras hus klarar en ny våning. Vår erfarenhet är att de flesta hus i Skandinavien har en konstruktion som gör det möjligt att bygga ut huset på höjden med en ny takvåning. Våra kvalificerade konstruktörer tar fram en trygg och anpassad lösning för just ditt hus vilket gör att du kan ta del av fördelarna med att bygga ut ditt hus uppåt.

Arkitektritning fasad

01

Ni kan bo kvar i ert hus innan, under och efter taklyftet.

02

Ni behöver inte göra stora ändringar i livsstil eller rutin.

03

Ni undviker flyttrelaterade kostnader och krångel.

04

Ni får ett lyft även när det kommer till husets värde.

Låt dig inspireras av våra lyckade projekt

Under åren har vi genomfört över 1900 taklyft inom Sverige och Norge. Här på hemsidan har vi samlat ett urval av inspirerande projekt. Du kan även följa oss på Instagram för att få löpande information, tips och råd.

Tveka inte heller att höra av dig antingen direkt eller via formuläret nedan. Vi kan då tipsa om ett hus i just ditt område som du kan se på och inspireras av!

Boka rådgivning och förverkliga din husdröm

En ny takvåning ger dig en unik och anpassad lösning enligt dina önskemål och förutsättningar. Vår rådgivning är kostnadsfri. Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång med din nya takvåning.

Arkitektritning planlösning
Boka rådgivning

Kika in vår broschyr för ännu mer information

Upptäck en översiktlig beskrivning av de möjligheter en ny takvåning ger dig som köpare, samt fler detaljer om hur processen går till, från idé till levererad takvåning.