Vad är taklyft?

Drömmen om ett större hem. De flesta familjer trivs i området där de bor. Man har sina grannar och ett fungerande vardagsliv. Ofta tycker man om sitt hus men har kanske inte de utrymmen man kan önska.

Att flytta kan vara ett alternativ men det är både dyrt och krångligt och det innebär att man måste börja om från början på någon ny plats. För en barnfamilj innebär en flytt dessutom att barnen måste byta skola och flytta från sina kompisar. Lösningen kan vara ett taklyft.

Bygg ut på höjden

Taklyft är ett kostnadseffektivt och säkert sätt att få all den yta ni behöver, helt efter era egna idéer och önskemål. En takpåbyggnad ger oftast en bättre total planlösning än en tillbyggnad i markplan. Det blir mer yta till samma eller mindre kostnad. Ingen ny grundläggning krävs och ni kan bo kvar i huset under byggtiden.

Mer än 30 års erfarenhet

Åtvidabergs Takvåningar utvecklade för mer än 30 år sedan ett kostnadseffektivt system för takpåbyggnad på befintliga hus. Idag är vi Nordens ledande leverantör av takvåningar. Varje vecka året om, levererar vi en ny takvåning till husägare och växande familjer med behov av större boyta.

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur drömmen om ett större hem kan bli verklighet.

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig

Inspiration

- se våra referenser

Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter