Vi bygger ut ditt hus på höjden – med en ny takvåning.

DRÖMMEN OM ETT STÖRRE HEM. DE FLESTA FAMILJER TRIVS I OMRÅDET DÄR DE BOR. MAN HAR SINA GRANNAR OCH ETT FUNGERANDE VARDAGSLIV. OFTA TYCKER MAN OM SITT HUS MEN HAR KANSKE INTE DE UTRYMMEN MAN KAN ÖNSKA.

Att flytta kan vara ett alternativ men det är både dyrt och krångligt och det innebär att man måste börja om från början på någon ny plats. För en barnfamilj innebär en flytt dessutom att barnen måste byta skola och flytta från sina kompisar. Lösningen kan vara ett taklyft.

 

BYGG UT PÅ HÖJDEN


Taklyft är ett kostnadseffektivt och säkert sätt att få all den yta ni behöver, helt efter era egna idéer och önskemål. En takpåbyggnad ger oftast en bättre total planlösning än en tillbyggnad i markplan. Det blir mer yta till samma eller mindre kostnad. Ingen ny grundläggning krävs och ni kan bo kvar i huset under byggtiden.

GÅR DET ATT BYGGA UT DITT HUS?

Vi kan lugnt säga att de flesta hus i Skandinavien har en konstruktion som möjliggör en takpåbyggnad.
Atvidaberg_hur_funkar_det_1
Mer än 30 års erfarenhet av taklyft har gett oss mängder av lösningar på hur takvåningen kan monteras på det befintliga huset. För att säga exakt vad som är möjligt att göra med just ert hus måste vi studera planbestämmelser och ritningar.
Atvidaberg_hembesok

Kontakta oss om du är intresserad av våra takvåningar eller läs mer på vår hemsida

Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig