Fördelar med ett taklyft

- Funkar det med mitt hus?

Nästan alla hus i Skandinavien har en konstruktion som möjliggör en takpåbyggnad. Mer än 30 års erfarenhet av taklyft har gett oss mängder av lösningar. Har du en idé så ser vi till att den blir verklighet.

Hur funkar ett taklyft?

- Vad behöver man tänka på?

Det är inte mycket ni behöver tänka på. Vi hjälper er med ritningar till byggnadshandlingar och ni kan lungt bo kvar i huset under monteringstiden. Som köpare utför ni en del efterarbeten själv – eller anlitar en snickare.

Vad kostar ett taklyft?

- Boka gratis hembesök

Varje taklyft är unikt. För att lämna en prisuppgift behöver vi komma ut och titta på huset och diskutera förutsättningarna tillsammans med er. Utförande och tillval påverkar naturligtvis men nästan allt går att lösa – till ett fast pris.

LÅT DRÖMMEN BLI VERKLIGHET!

Kontakta en säljare idag

AKTUELLT

Vecka 37
Vecka 37 genomför vi det sjätte montaget efter semestern. Även denna gång håller vi till i Stockholm men senare i höst levererar vi takvåningarna både till Skåne, västkusten och Norge.

Vi har levererat taklyft i över 30 år


Det var här i Åtvidaberg allting började. 1981 kom någon på den briljanta idén. Värför sker hustillbyggnader alltid på längden eller bredden? Varför skulle man inte bara kunna lyfta på en våning? Sagt och gjort. Redan samma år var det första tyklyftet var ett faktum. Sedan dess har det blivit över 1500 till.

Inspiration

- se våra referenser

Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter